Opening Tijden:  Ma‑Vrij  10:00‑19:00   Zat‑10:00‑17:30 Zo‑12:00‑17:00
Bel nu:  +31624315006

iPhone 6 reparatie

Mediagek > Apple > iPhone 6 reparatie

iPhone 6 reparatie

Is uw iPhone beeldscherm of touchscreen kapot? Laat hem snel en goedkoop maken bij Mediagek. Het copy scherm is het goedkoopste van de 3 de kwaliteit is prima.

Op dit scherm heeft u 3 maanden garantie

Ons high copy scherm is van erg goede kwaliteit, en heeft een erg scherpe prijs. Prima keuze wanneer uw iPhone beeldscherm of touchscreen het niet meer doet.

Op dit scherm heeft u 12 maanden garantie.

Is uw iPhone scherm kapot? Geen paniek! Mediagek helpt u graag om uw telefoon te repareren met een goede kwaliteit scherm voor een mooie prijs.

Op dit scherm heeft u 6 maanden garantie.

Accu €34,99

Valt uw telefoon snel uit of laat hij langzaam op? Dan is het hoogstwaarschijnlijk tijd voor een nieuwe batterij. Mediagek vervangt de accu waar u bij staat.

U krijgt 3 maanden garantie op de accu.

Laadconnector €39,99

Krijgt u uw oplader niet meer goed in de telefoon of laad hij niet altijd op wanneer hij in de oplader zit? Dan ligt dit waarschijnlijk aan uw oplaadconnector. Bij Mediagek repareren wij dit snel voor u.

Op dit onderdeel krijgt u 3 maanden garantie.

Heeft uw telefoon waterschade opgelopen? Mediagek reinigt uw mobiel grondig.

Let op! door de waterschade kunnen er andere onderdelen beschadigd zijn, hier krijgt u een prijsopgave van.

Oor speaker €39,99

Wanneer u belt en de persoon hoort u niet of nauwelijks kan dit liggen aan de oor speaker van de telefoon. Mediagek kan dit snel en goed voor u repareren.

Op dit onderdeel krijgt u 3 maanden garantie.

Luidspeaker €39,99

Wanneer u geen geluid meer hoort als u bijvoorbeeld een filmpje kijkt of tijdens het bellen het gesprek op luidspreker zet kan dit liggen aan de luidspreker van de telefoon. Wanneer u uw telefoon langs brengt repareert Mediagek u telefoon snel.

Op dit onderdeel krijgt u 3 maanden garantie.

Microfoon €39,99

Wanneer u aan het bellen bent hoort de ander u niet. Dit ligt aan de microfoon. Mediagek repareert dit snel waar u bij staat.

Op dit onderdeel krijgt u 3 maanden garantie.

Homeknop €39,99

Wanneer u Home knop (thuisknop) niet meer werkt, is deze toe aan vervanging.

Let op! Na het repareren heeft u kans dat de vingerscan het niet meer doet (hier krijgt u geen garantie op)

Op dit onderdeel krijgt u 3 maanden garantie.

Aan/uit knop €39,99

Wanneer uw aan/uit knop van u telefoon niet meer werkt, moet deze vervangen worden. Mediagek repareert deze met goede kwaliteit onderdelen en een snelle service.

Op dit onderdeel krijgt u 3 maanden garantie.

Voorcamera €49,99

Kan je geen goede selfies meer maken of zie je zwart/wazig beeld? Dan moet u uw voorcamera laten repareren. Mediagek zorgt er snel voor dat u weer mooie foto’s kan maken.

Op dit onderdeel krijgt u 3 maanden garantie.

Achter camera €49,99

Wanneer u geen goede foto’s meer kan maken of zelfs helemaal niks ziet, is het waarschijnlijk tijd om uw achter camera te repareren. Breng uw toestel en laat dit snel doen bij Mediagek.

Op dit onderdeel krijgt u 3 maanden garantie.

Als u toestel onverwachts vastloopt of niet meer opstart en een reset helpt niet, kunnen wij voor u het besturingssysteem opnieuw installeren. Na dat wij dit hebben gedaan werkt het toestel weer als behoren.

Doet uw telefoon het niet, maar weet je niet precies waar het aan ligt? Wij bieden u de service om uw telefoon langs te brengen voor een gratis onderzoek!

iPhone-6

Apple iPhone 6

 iPhone 6 reparatie voordelen
  • Klaar terwijl u wacht
  • 100% Originele onderdelen
  • 3 Maanden garantie
  • No cure no pay
 
Is uw iPhone 6 kapot?

Heeft u uw iPhone 6 laten vallen en is het glas kapot of gebarsten? Geen paniek, wij van MediaGek hebben al jaren ervaring in het repareren van telefoons. Uw iPhone is binnen een aantal uur weer als nieuw. Wilt u dat wij uw iPhone repareren terwijl u wacht? Prima, wij doen dat! Onder het genot van een heerlijk bakkie koffie kunt u live meekijken naar hoe wij uw iPhone repareren. Wij bieden een standaard garantie termijn van 3 maanden. Verder bieden wij up to date prijzen, zodat wij de beste deal kunnen bieden.
Laat daarom uw iPhone vakkundig en snel repareren bij MediaGek.

Vind hieronder uw reparatie

Geef een reactie